Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز یکشنبه در بازدید از شرکت داروسازی دانا با اشاره به نام گذاری امسال به عنوان" جهش تولید" از سوی مقام معظم رهبری گفت: تلاش برای تحقق شعار سال، اصلی ترین استراتژی کشور در شرایط کنونی و یکی از مهم ترین اولویت های ماست.

وی از شرکت داروسازی دانا به عنوان یکی از افتخارات استان و کشور نام برد و افزود: این شرکت نه تنها در عرصه ملی بلکه در منطقه و خاورمیانه نیز تنهاترین و بزرگترین کارخانه تولید بسیاری از داروها و آنتی بیوتیک‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با قدردانی از همکاری مستمر این شرکت با پزشکان و داروسازان متخصص عنوان کرد: این واحد توانسته مواد اولیه بسیاری از واحدهای تولیدکننده دارو در سراسر کشور را نیز تامین کرده و عنوان برترین واحد کیفی را در کشور از آن خود کند.

استاندار آذربایجان شرقی تسریع در تکمیل خط توسعه این شرکت را ضروری دانست و اعلام کرد: تا پایان سال چند خط تولیدی دارو و تجهیزات مورد نیاز در حوزه پزشکی، مورد بهره برداری قرار می گیرد.

پورمحمدی از برنامه ریزی برای عرضه ۲۰ درصد از سهام این شرکت در بازار سرمایه خبر داد و عنوان کرد: سود و درآمد حاصل از سرمایه گذاری در بورس نیز در بخش توسعه شرکت و افزایش خطوط تولید، هزینه خواهد شد.

شرکت داروسازی دانا در سال ۷۷ مورد بهره برداری قرار گرفته و در این مدت توانسته برای بارهای متعدد، عنوان برترین شرکت تولیدکننده دارو، آنتی بیوتیک و برخی از تجهیزات مورد نیاز در حوزه پزشکی را کسب کند.

فرآیند توسعه خطوط و برخی از بخش های شرکت دانا در حال انجام است و تا پایان سالجاری طرح هایی همچون واحد تولید آمپول، واحد تولید قطره و شربت، واحد تولید سرم و چند خط تولیدی دیگر در این شرکت مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

برچسب‌ها جهش تولید محمدرضا پورمحمدی بورس داروسازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید محمدرضا پورمحمدی بورس داروسازی جهش تولید محمدرضا پورمحمدی بورس داروسازی شرکت داروسازی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران از تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، احمد زمانی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز گفت: با توجه به سند چشم‌انداز و راهبرد عملکرد شرکت‌های پالایش گاز، سال ۱۴۰۲ مقرر شد که پیش‌شرط آغاز دوره تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها بررسی و اجرای کامل استانداردهای ایمنی و اچ‌اس‌ئی باشد تا تعمیرات با کیفیت بیشتر و با بالاترین سطح ایمنی انجام شود.

وی تأکید کرد: بر مبنای چشم‌انداز تعریف‌شده برای جایگاه شرکت‌های پالایش گاز در سال ۱۴۰۴، راهبرد ما به سمتی است که پالایش گاز ایران صنعتی سرآمد و در تراز جهانی باشد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در ادامه، افزود: به همین دلیل چهار مأموریت فرآورش و ذخیره‌سازی ایمن و بهره‌ور، به‌عنوان مأموریت‌های اصلی شرکت‌های پالایشی در نظر گرفته شده است.

زمانی با ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ در بخش پالایشگاهی گفت: پارسال در ابتدای فصل تولید در گردهمایی شرکت‌های پالایش گاز، ترتیباتی اندیشیده شد تا تولیدِ بدون وقفه داشته باشیم و به لطف خدا و همت همکاران توانستیم اثربخشی این قسمت را از ۹۴ درصد به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی با ارائه آماری از حجم تولید گاز در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: پارسال در مجموع حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز از پالایشگاه‌های گازی به شبکه انتقال و توزیع تحویل داده شد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: براساس اقدام‌های انجام شده برای استمرار تولید از طریق کاهش مدت زمان توقف تولید برنامه‌ریزی شده، بهینه‌سازی برنامه‌های تعمیراتی، خلاقیت در جابه‌جایی خوراک پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان تعمیرات اساسی، میزان عدم‌النفع ناشی از تعمیرات اساسی نسبت به سال ‌پیش از آن، ۲۸ درصد کاهش یافت و عدم‌النفع ناشی از توقفات غیر برنامه‌ریزی نیز ۴۵ درصد کاهش یافت؛ همچنین ظرفیت دریافت خوراک پالایشگاه‌ها نیز تا ۷ میلیارد مترمکعب افزایش یافت.

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه